14
Mar
09

Apakah kategori blog ini: U, 18SG, 18SX, 18PL atau 18PA?

Search Engine Terms

These are terms people used to find your blog.

ustazah terlampau

cerita romantis dewasa

saiz coli erra fazira

ustazah kereta kawasan rehat

tanya ustazah

koleksi cerita sek melayu dengan bangali

jangan rogol saya

abang tough

seindah kasihmu

iceberg at selat melaka

burung terbang

ice berg selat melaka

wanita

first time cukur misai

pemasaran kasut perempuan

ustazah cantik

awek pakai tuala

tubuhku tidak dibaluti

menggoda lelaki

 

Wu Qing | Perkataan-perkataan ini yang mereka gunakan untuk menemui blog aku? Ceh!

Advertisements

15 Responses to “Apakah kategori blog ini: U, 18SG, 18SX, 18PL atau 18PA?”


  1. 1 ANGGUN
    March 14, 2009 at 8:41 am

    tak jugak, aku jumpa blog ni melalui blog GAPODIO? ehehe….Aku jumpa blog gapodio lak melalui blog kak red, huhuhu…

    bagus-bagus…kau seorang pengunjung yang berhemah, sopan, dan anggun…gapodio gak mu ni wu qing… 😛

  2. March 14, 2009 at 2:28 pm

    keji…ni 18 sp….stupid punks!
    hahahaha

    Kau kata blog aku kategori 18SP?…jahat, tak nak kawan…hahaha… 😛

  3. March 14, 2009 at 7:38 pm

    hahaha…
    ajar sket camne nak guna search engine untuk dapat jawapan2 camtu…
    aku nak torai…

    kau guna blogspot, mana aku tahu…

  4. March 15, 2009 at 11:57 am

    hehehe. kadang wonder jugak kan, betul ke ada yang search guna keyword gini. macam tak logik pun ye jugak. blog awk kategori 18sg kot =P

    itu la…kalau search cara-cara menternak itik, logik la juga kan?…owh, blog ini seram dan ganas ek?…

  5. 5 alangtengahbirukundang
    March 15, 2009 at 2:10 pm

    Surprisingly I’m not surprise at all!

    saudara la yang selalu search benda-benda yang macam ni, kan?… 😛

  6. March 15, 2009 at 2:24 pm

    alololo…jgn la marah~~wiwiiww….

    itu je?…takde aiskrim ke, choki choki ke… 😛

  7. March 15, 2009 at 2:45 pm

    haha..ko kena censored la pasnie…

    yang aku tak faham, ‘iceberg at selat melaka’ & ‘first time cukur misai’ pun ada orang search?…

  8. March 17, 2009 at 2:45 pm

    tolong la aku carikan..
    huhuhu…
    weh jom kita g picnic…
    ajak kenshin, k, j, d n shark…

  9. March 19, 2009 at 12:52 pm

    ceh, macam nak mintak tolong cari bini je…
    aku ok je, memang ada cadang nak pergi berlibur bersama rakan-rakan pun…
    kat mana dan bila?…

  10. March 19, 2009 at 4:06 pm

    tempat biasa kita bercengkerama la…
    dah lama tak mandi bersama…

    hahaha, nanti aku plan dengan budak-budak lain dulu…

  11. March 23, 2009 at 10:43 am

    kene report kat polis ni,menyalah gune internet n blog…hihi

    aaa, cikf ni rakan cop ke?… 😛

  12. 12 Suzila
    April 7, 2009 at 1:10 am

    Akekekeke 😀

  13. April 9, 2009 at 4:11 pm

    Hahaa, gelak macam Mr. Krab… 😛

  14. 14 fndrocka
    May 12, 2009 at 7:45 pm

    blog kau kira kategori pendidikan seksual lah jugak.muahaha

  15. May 13, 2009 at 5:50 am

    hahaha, pendidikan la sangat…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Chronology

March 2009
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives


%d bloggers like this: