23
Mar
09

Apakah Kategori Otak Anda: U, 18SG, 18SX, 18PL atau 18PA?

Apa Yang Anda Nampak?

intim3

Wu Qing | Jawapan ada di bahagian comments. Jangan ngelat. Huhuhu.

Advertisements

18 Responses to “Apakah Kategori Otak Anda: U, 18SG, 18SX, 18PL atau 18PA?”


  1. March 23, 2009 at 7:01 pm

    Research has shown that young children cannot identify the intimate couple because they do not have prior memory associated with such a scenario.

    Children see nine dolphins.

    This is a test to determine if you already have a corrupted mind.  If it is hard for you to find the dolphins within six seconds, your mind is indeed corrupted.

  2. March 23, 2009 at 8:50 pm

    damn…
    sekor dolphin pun aku tak nampak..
    hahaha…
    aku nak copy…

    hahaha, otak kau nak kena reboot balik ni…

  3. March 23, 2009 at 9:15 pm

    ah akhirnya aku nampak dolphin warna hitam
    tp mesti kena perhati betul2 dulu.
    maknanya.. kalau otak dh corrupted
    kita kena lebih berhati2 hehe

    hahaa, dah jatuh hukum wajib kahwin belum? 😛

  4. March 24, 2009 at 8:20 am

    this pic had got me once before..
    korupted jugak aku ni! sadis!
    kena cuci pakai clorox!!

    haa…yang lain-lain, dengar tu…cuci otak anda pakai clorox, k…

  5. March 24, 2009 at 10:12 am

    Aku nampak Dol Dol Dollah!

    yang ni, virus mana pula yang dah masuk dalam otak ni?…dia sorang je nampak pak dollah…

  6. March 24, 2009 at 11:30 am

    aku dah nampak pagi ni…
    semalam tak nampak langsung…
    kalau aku memang dah jatuh hukum wajib..
    nidxam aku tak tau…

    hahaa, bagus-bagus…kahwin nanti jangan lupo jomput…

  7. March 25, 2009 at 3:10 pm

    okeh. otak saya sudah corrupted. hahaha

  8. March 25, 2009 at 10:12 pm

    Pesan seorang sahabat kepada aku dulu,

    “Sentiasalah setting niat, upgrade iman, download sabar, upload usaha, delete dosa, update doa, dan top up ilmu supaya boleh redeem pahala banyak-banyak.”

  9. 9 lehan1288
    March 26, 2009 at 1:20 am

    dekat 10 minit gak aku renung gambar nie… akhirnya dapat gak. Boleh tahan gak otak aku nie memikir benda tak senonoh. Hehehehehe

    bagus-bagus, itu tandanya masih ada harapan untuk pulih… hahaha…

  10. March 27, 2009 at 12:10 am

    camne nak dapat gambar dolphine tu???huhuh

    sila perhatikan bahagian-bahagian yang gelap, huhuu…

  11. 11 alangtengahbirukundang
    March 27, 2009 at 6:28 pm

    nak copy jugak!!!
    weh aku jumpe 8 sahaja dolphin setelah berusaha membersihkan noda di minda…
    maksudnyer aper??

    maksudnya, tak cukup bersih lagi tu…sental lagi, hahaa…

  12. April 7, 2009 at 5:32 pm

    Hmm .. Aku nampak dolphins 😛

  13. 13 dozario
    April 12, 2009 at 8:19 am

    aku nampak…aku nampak…aku nampak…emmm botol

  14. April 26, 2009 at 9:58 pm

    Aku dah nmpk dah. i need 30 seconds. LOL!

  15. 15 fndrocka
    May 12, 2009 at 7:42 pm

    otak aku mcm susah je..huhu.tak boleh jadi ni.mana hilangnya kesucian aku ntah.

  16. May 13, 2009 at 5:29 am

    Suzila,

    hahaa, bagus, bagus…

    dozario,

    otakmu terlalu suci…

    Jai,

    eiceh, betul ke ni?…

    fndrocka,

    nanti kita cari sama-sama kesucian kau yang hilang tu…

  17. May 17, 2009 at 12:11 am

    i can see dolphins, too~!! and the couple, of course. mybe my mind is some sort of..greyish? haha. LOL. you have a kool blog. keep it up!

  18. May 17, 2009 at 10:28 am

    Haha. Dah besar-besar ni, kalau tak nampak couple tu pun masalah juga. 😛 Terima kasih. 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Chronology

March 2009
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives


%d bloggers like this: